Cookies

icon_wave Created with Sketch.

Deze website www.nnw.frl wordt beheerd door Stichting Frysk Film en Media platfoarm, ook bekend onder de handelsnaam New Noardic Wave (hierna ook: we/wij, ons/onze).

Op deze website gebruiken wij verschillende cookies. In deze Cookie Policy staat wat cookies zijn, wat ze doen en welke cookies wij gebruiken voor het aanbieden van onze diensten.

Als deze Cookie Policy verwijst naar “computers”, dan wordt verwezen naar computers, smartphones, tablets en alle andere apparaten met toegang tot internet. Deze Cookie Policy kunnen wij van tijd tot tijd wijzigen. Laatste update van deze Cookie Policy van Stichting Frysk film en media platfoarm: 17 september 2018

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, gecodeerde tekstbestanden, die worden verstuurd aan en opgeslagen op je computer. Doordat een cookie op je computer staat, kan de webpagina-server je computer herkennen. Een cookie kan geen programma's opstarten of virussen verspreiden.

Cookies zijn over het algemeen beperkt geldig vanaf het moment dat ze op een computer worden geplaatst. Nadat de geldigheidsduur is verstreken, wordt de cookie verwijderd door je browser. De cookies die wij gebruiken, zijn geldig voor de duur van de browsersessie, maar er zijn ook cookies die langer blijven zodat ze ook bij een volgend bezoek aan onze website kunnen worden uitgelezen. Voor zover wij met behulp van cookies je persoonsgegevens verzamelen, is Stichting Frysk film en media platfoarm de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens en verwerken wij je persoonsgegevens conform ons privacy beleid.

Het accepteren of weigeren van cookies

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om het gebruik van cookies automatisch te accepteren. Je kunt dit aanpassen. Je kan je browser zo instellen dat er geen cookies worden opgeslagen, dat je elke cookie kan toestaan of weigeren, of dat alle cookies verwijderd worden bij het afsluiten van je browser.

Als je de cookies van onze website niet wilt accepteren, verzoeken wij je om je browserinstellingen aan te passen op iedere computer waarmee je onze website bezoekt, of onze website niet meer verder te gebruiken. Als je besluit om cookies te blokkeren, kan je een verminderde functionaliteit van onze website ervaren of daartoe geen toegang meer hebben. Meer informatie over cookies en hoe ze kunnen worden beheerd en verwijderd kunnen worden kun je op de volgende website lezen: Consumers Association (Consumentenbond).

Cookies op onze website

Via onze website kunnen verschillende soorten cookies worden geplaatst die onder te verdelen zijn in twee categorieën: functionele cookies en analytische cookies. In overeenstemming met de wet kunnen wij zonder toestemming de analytische cookies plaatsen die via onze website worden gebruikt, omdat zij geen of geringe gevolgen hebben voor je privacy. Strikt functionele cookies kunnen ook worden geplaatst zonder je toestemming.

  • 1. Functionele cookies zijn cookies die strikt noodzakelijk zijn voor het functioneren van onze website. Dergelijke cookies worden geplaatst wanneer je onze website bezoekt of een relevante functionaliteit aanklikt.
  • 2. Analytische cookies leggen vast hoe onze bezoekers onze website gebruiken. Met deze informatie kan het gebruik van onze website worden geanalyseerd en kunnen rapporten en statistieken worden gegenereerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit of effectiviteit van onze website meten.

In onderstaande tabel staat schematisch, per cookie die op onze website worden gehanteerd, het volgende weergegeven:

  • soort cookie: (1) functioneel en/of (2) analytisch
  • het doel waarvoor de cookie wordt geplaatst
  • door wie de cookie wordt geplaatst
  • de informatie die wordt opgeslagen
  • door wie de informatie is in te zien, en
  • de geldigheid van de cookie
  • Naam cookie: _ga
  • Soort: Analytische cookie
  • Purpose: Voor het genereren van gebruikers-statistieken
  • Door wie geplaatst: Google Inc.*
  • Opgeslagen informatie: Gepseudonimiseerd IP adres en geaggregeerde statistieken.
  • Door wie in te zien?: Stichting Frysk film en media platfoarm en Google
  • Geldigheid: 2 jaar
  • Naam cookie: _gat
  • Soort: Analytische cookie
  • Purpose: Voor het genereren van gebruikers-statistieken
  • Door wie geplaatst: Google Inc.*
  • Opgeslagen informatie: Gepseudonimiseerd IP adres en geaggregeerde statistieken.
  • Door wie in te zien?: Stichting Frysk film en media platfoarm en Google
  • Geldigheid: 10 jaar
  • Naam cookie: laravel_session
  • Soort: Functionele cookie
  • Purpose: Wordt gebruikt om de websitegebruiker te kunnen herkennen nadat deze is ingelogd.
  • Door wie geplaatst: Stichting Frysk film en media platfoarm
  • Opgeslagen informatie: Unieke gebruikers-sessie
  • Door wie in te zien?: Bewerker van Stichting Frysk film en media platfoarm
  • Geldigheid: 2 uur

*) Google Analytics is een gebruikersstatistiekendienst die wordt aangeboden door Google Inc. (Google). Google ontvangt de informatie die met deze analytische cookies wordt verzameld om anonieme gebruikersstatistieken aan ons te leveren over het gebruik van onze website. Hiermee kunnen wij onderzoeken hoe onze bezoekers de website gebruiken. Google biedt de mogelijkheid om je af te melden voor Google Analytics. Klik hier als je van deze optie gebruik wil maken. Klik hier voor algemene informatie van Google over hoe zij cookies gebruikt, en voor de privacy policy van Google. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacy/cookie beleid van Google of een andere derde.

Hoe kun je je rechten uitoefenen?

Heb je vragen over de wijze waarop wij je persoonsgegevens verwerken, of wil je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contact

Stichting Frysk film en media platfoarm B.V., geregistreerd onder KvK nummer 70035784 en statutair gevestigd aan Jan Steenstraat, email:info@nnw.frl; bankrekeningnummer NL32TRIO0338782729, geregistreerd onder KvK nummer 70035784.